Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твИмаше разни версии за неговата

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твИмаше разни версии за неговата
Коментари Харесай

Димитрина Попова: Искам в памет на майор Терзиев всички 7-8 МИГ-а да направят парад, но знам, че не могат

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Имаше всякакви версии за неговата гибел в действителност. Едната беше, че под крилото на самолета може да е имало дефектна ракета, която да се е взривила. Това не е невероятно. Но другото, което се говореше, е неуместно - че може да е свален. 

Това описа в изявление за Нова тв Димитрина Попова, брачна половинка на починалия майор Валентин Терзиев. 

За мен са позволени неточности още преди този момент, още преди да се е случил случая. Тези самолети в действителност са положителни, изправни са, само че не се обезпечава задоволително запас за тяхната подръжка. Знам, че техниците вършат и невъзможното, с цел да се грижат за тях, уточни тя.

Много ми се желае в памет на майор Терзиев всички тези 7-8 МИГ-а да създадат един церемониал като на 6 май. Знам, че това няма да стане, тъй като ние имаме толкоз самолети, само че те не могат да летят в един и същи миг, уточни тя.

Не мисля, че отговорните за гибелта на брачна половинка ми ще си получат наказванията, както е написано в закона от какъв брой до какъв брой затвор тярбва да се наложи. Не мисля, че до там ще се стигне. Всички, които би трябвало да бъдат осъдени, са повече от един. Когато всичко ти е изправно, само че ти като виждаш, че нещата в едзин миг не въвят както би трябвало, не са по проект, а ти да оставиш водача да гони задачата до край, си е съзнателно ликвидиране. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР